Puieţi de molid, plantaţi în pădurile Gorjului de un norvegian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii din cluburile Rotary şi Interact au articipat la acţiunea de împădurire
Tinerii din cluburile Rotary şi Interact au articipat la acţiunea de împădurire

Cluburile Rotary şi Interact Tg.-Jiu au desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, ediţia de primăvară a campaniei de împădurire, intitulată „Rotary plantează”.

Acţiunea s-a desfăşurat în zona Obştei Suseni, cu sprijinul Direcţiei Silvice Gorj şi a Obştei Suseni care au asigurat terenul, materialul săditor şi coordonarea de specialitate. La acţiune au participat membrii Clubului Rotary şi Interact, prieteni şi colegi ai acestora. În cadrul acţiunii au fost plantaţi peste 400 de puieţi de molid. 

La această acţiune a participat şi un oaspete al Clubului Rotary din Tg-Jiu, norvegianul Torleif  Hauge  membru al Clubului Rotary din Oslo, care  a apreciat în mod deosebit  ideea, interesul numărului mare de voluntari participanţi şi modul de desfăşurare al acţiunii.

Acţiunea ”Rotary plantează” organizată de Rotary Tg-Jiu se integrează unui proiect naţional de implicare voluntară  în creşterea suprafeţelor împădurite cu scopul de a reface mediul şi de a asigura un mediu de viaţă cât mai sănătos în cadrul comunităţilor. Deviza sub care se derulează acest proiect este „Când toată lumea taie, Rotary plantează”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite