Marin Condescu: „Bună seara, la revedere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Condescu a refuzat să facă vreo declaraţie
Marin Condescu a refuzat să facă vreo declaraţie

Marin Condescu a refuzat să facă vreo declaraţie jurnaliştilor, atunci când a fost dus la spital pentru efectuarea de investigaţii medicale.

Preşedintele clubului Pandurii le-a spus jurnaliştilor doar atât: „Bună seara, la revedere“! Marin Condescu este acuzat de înşelăciune, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi spălare de bani. Acesta e învinuit că a împrumutat clubul cu diverse sume de bani obţinute din împrumuturi făcute în nume personale şi a luat înapoi sume mai mari. De asemenea, preşedintele clubului s-a folosit de un document falsificat pentru ca o sumă de 1,6 milioane de lei să intre în contul clubului. 

Temelescu:  „Nu am nicio vină

Viorel Temelescu, fostul vicepreşedinte al clubului Pandurii, s-a declarat nevinovat şi că a făcut un bine clubului: „Nu am nicio vină. Justiţia trebuie să-şi facă datoria. Nu am comis nicio infracţiune. Am făcut un bine clubului Pandurii, pentru că în momentele respective clubul nu avea bani. Nu există niciun prejudiciu. Nu aveam nicio legătură cu plăţile care s-au făcut. Mă aştept la orice. Susţin că este o nedreptate“. 

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite