Încă trei parlamentari pentru judeţul Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Cupă a ajuns în Camera Deputaţilor
Ion Cupă a ajuns în Camera Deputaţilor

pe lângă cei opt parlamentari aleşi în urma votului exprimat de gorjeni, încă trei candidaţi vor ajunge în camera Deputaţilor şi senat. Este vorba de Ion Cupă (ARD) şi Niculina Mocioi (PP-DD), care vor intra în Camera Deputaţilor, şi de Tudor Barbu (PP-DD), care a devenit senator.

Numărul de parlamentari a fost majorat cu trei locuri pentru că USL a obţinut mai mult de jumătate din voturi în şapte colegii electorale din cele opt existente. Niculina Mocioi a fost ziaristă şi a condus, apoi, o televizune locală. Aceasta este administrator de firmă.
Ion Cupă este fostul director general al Direcţiei Finanţelor Publice Gorj, funcţie pe care o ocupă din anul 2009. Acesta este născut în comuna gorjeană Cătunele, din judeţul Gorj, dar şi-a desfăşurat activitatea în judeţul Mehedinţi.
Tudor Barbu este realizator de emisiuni la OTV şi ocupă chiar postul de director în cadrul acestui post de televiziune.

Opt deputaţi şi trei senatori

Judeţul Gorj va avea trei senatori: Toni Greblă, Dian Popescu, Tudor Barbu. De asemenea, opt deputaţi de Gorj vor lua loc pe fotoliile din Camera Deputaţilor: Victor Ponta, Mihai Weber, Scarlat Iriza, Vasile Popeangă, Camelia Khraibani, Răzvan Rotaru, Niculina Mocioi şi Ion Cupă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite