Condescu şi Temelescu, la audieri la sediul Parchetului Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Condescu este acuzat de comiterea a patru infracţiuni
Condescu este acuzat de comiterea a patru infracţiuni

Marin Condescu, preşedintele clubului de fotbal Pandurii, şi Viorel Temelescu, fostul vicepreşedinte al echipei, vor fi aduşi în această dimineaţă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Cei doi vor fi audiaţi de procurul de caz, Gheorghe Emil Moţa, în dosarul în care s-a dispus reţinerea lor pentru 24 de ore. În urma declaraţiilor pe care le vor da, procurorul va decide dacă va solicita instanţei de judecată emiterea de mandate de arestare preventivă a acestora. 

Condescu este acuzat de înşelăciune, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi spălare de bani. Viorel Temelescu, fostul vicepreşesinte al clubului Pandurii, este acuzat constau în complicitate la înşelăciune şi uz de fals.

Condescu, cămătar pentru clubul Pandurii?

Poliştii au prezentat faptele pentru care au fost dispuse reţinerile. „Poliţiştii au constatat faptul că în perioada 2011 - 2013, suspectul, în vârstă de 57 de ani, în calitate de preşedinte al unui club sportiv, a împrumutat asociaţia sportivă pe care o conducea cu diferite sume de bani provenite din împrumuturi bancare contractate în nume personal, iar, ulterior, cu ocazia restituirii împrumuturilor, acesta a beneficiat de sume mai mari de bani decât cele pe care le împrumutase., întocmind, în acest sens, documente justificative nereale“, a precizat Romina Dochian, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite