Bătrân de 74 de ani, accidentat mortal în timp ce se afla în propria curte. Accidentul a avut loc în Târgu-Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrânul a fost transportat la spital, dar a decedat                                                         FOTO: igj.ro
Bătrânul a fost transportat la spital, dar a decedat                                                         FOTO: igj.ro

Un bătrân de 74 de ani, din Târgu-Jiu, şi-a pierdut viaţa după ce a fost accidentat de o maşină în timp ce se afla în propria curte. Accidentul a avut loc pe strada Victoria din Târgu-Jiu.

Potrivit poliţiei, un autoturism condus pe banda a doua de o tânără de 24 de ani, din municipiul Bucureşti, din direcţia strada 9 Mai către strada Unirii, la efectuarea unui viraj la dreapta, a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe banda întâi de către un tânăr, de 19 ani, din municipiul Târgu Jiu, acesta din urmă părăsind partea carosabilă.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto de 19 ani, iar autoturismul a fost proiectat în porţiile unui imobil, prinzând între acestea şi autoturism, un bărbat de 74 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

Acesta a fost transportat la spital, însă în urma leziunilor suferite a rezultat decesul acestuia.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă“, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite