Alegeri parlamentare 2016 Gorj. Două secţii de votare din Curtişoara şi Iezureni au rămas în beznă din cauza unei pene de curent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegeri parlamentare 2016 Gorj. Secţiile de votare 79 şi 54 din Curtişoara, din oraşul Bumbeşti Jiu, şi Iezureni, din Târgu Jiu, au rămas aseară în beznă din cauza unei pene de curent.

Alegeri parlamentare 2016 Gorj. Mai mulţi alegători au fost nevoiţi să aştepte până la remedierea problemei. În secţia de votare din Curtişoara, procesul electoral a fost întrerupt aproapre un sfert de oră. Până la urmă, reprezentanţii Primăriei Bumbeşti Jiu cu ajutorul celor de la ISU au remediat problema printr-un generator.

 „A fost o pană de curent care a întrerupt procesul de votare la ora 18,00. S-a remediat pentru ne-a fost adus un generator de curent la 18,13. Între timp au mai venit să voteze cinci-şase alegători, care au aşteptat“,

a spus Daniela Colţan, preşedinta Secţiei de votare. 

Alegeri parlamentare 2016 Gorj: Un grup electrogen a 

image

Constantin Bobaru, primarul oraşului Bumbeşti Jiu, a spus problema a fost remediată rapid: „A fost o problemă care nu ţine de noi. Am luat măsuri şi s-a alimentat secţia cu un grup electrogen. Pe parcursul zilei nu au fost probleme la Bumbeşti Jiu“. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite