Weekend plin de aşteptări de la echipele CSM de volei şi baschet. Ambele se pot califica în finalele ligilor naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiar dacă nu se poate baza pe doi pivoţi de bază, Dan Fleşeriu, antrenorul fetelor de la baschet, speră să poată trece de ICIM Arad
Chiar dacă nu se poate baza pe doi pivoţi de bază, Dan Fleşeriu, antrenorul fetelor de la baschet, speră să poată trece de ICIM Arad

Sâmbătă şi duminică, Sala Sporturilor din Târgovişte va fi plină de evenimente sportive. Târgovişte ar putea avea, în premieră, două echipe calificate în finalele campionatelor naţionale la volei şi baschet, performanţă cu care nu se pot mândri multe cluburi din România în acest sezon.

"În ultimele săptămâni Primăria municipiului Târgovişte a făcut eforturi deosebite pentru a reluă finanţarea CSM Târgovişte, până acum fiind achitaţi peste 2.000.000 lei. Aceste eforturi, care nu sunt uşoare pentru comunitate, au detensionat situaţia existenţa şi suntem siguri, le-au creat sportivelor şi antrenorilor cadrul optim pentru atingerea performanţelor propuse. Nu în ultimul rând vreau să-i invit pe toţi targovistenii şi dâmboviţenii iubitori de sport să fie alături de cele două mari echipe ale noastre sâmbătă şi duminică pentru că întotdeauna mării campioni au nevoie de susţinerea şi suportul comunităţii", a declarat Cristian Stan, primarul interimar al Târgoviştei. 

Chiar dacă nu se poate baza pe doi pivoţi de bază, Dan Fleşeriu, antrenprul fetelor de la baschet, speră să poată trece de ICIM Arad.

"Să vină spectatorii la sală, aşa cum ne-au ajutat naul tercut în finală. Sper că vor umple sala şi la volei şi la baschet, pentru că ambele echipe sunt echipele momentului. Publicul poate să fie efectiv al 6-lea sau al 7-lea jucător, care să ajute foarte mult la victorie. Dacă putem avea aportul publicului, putem face două finale, ceea ce ar fi cu adevărat istorie pentru Târgovişte", a spus Dan Fleşeriu.
csmtgv
"Suntem o echipă, avem 12 jucătoare şi încercăm să suplinim lipsa celor două jucătoare şi împreună cred că vom depăşi echipa din Arad. Simt fetele aprope, lucrez cu ele zilnic. Nu spun că domnul antreor nu ar avea dreptate, dar statisc vorbind si cu doi pivoţi de importanţă pentru noi, e greu", a spus Ancuţa Stoenescu. 

Diana Calotă spune, la rândul ei, că susţinerea publicului e foarte importantă. "E al 7-lea jucător. Sperăm ca sala sa fie plină şi să ne susţină. Nu cred că există presiune. Cred că presiunea mai mare este pe echipa din Bacău. Aceast[ semifinal[ este deschisă oricărui rezultat. Ne dorim să nu ajungem la meciul decisiv de la Bacău. Cred în titlul. Şi anul trecut am pornit cu a treia şansă. Nimei nu credea în noi, dar am reuşit", a spus Diana.

PROGRAM

Sâmbătă, 28 martie

VOLEI FEMININ, ora 17.00, CSM Târgovişte – Ştiinţa Bacău (după două meciuri scorul general este 1-1)

Duminică, 29 martie

VOLEI FEMININ, ora 16.30, CSM Târgovişte – Ştiinţa Bacău

BASCHET FEMININ, ora 19.30, CSM Târgovişte – ICIM Arad

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite