VIDEO Poliţist târât 100 de metri de maşina unui şofer băut. Imagini surprinse într-o benzinărie din Răcari

0
0

Scene parcă desprinse dintr-un film de acţiune într-o benzinărie din Răcari, judeţul Dâmboviţa, acolo unde un poliţist a fost târât aproape 100 de metri de un şofer băut, care nu a vrut să oprească la semnalul agenţilor.

Şoferul are 39 de ani, din Costeşti Vale, nu are permis, iar etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta era în maşină cu încă o persoană.

Cum s-a întâmplat totul 

Poliţiştii din Răcari au vrut să oprească maşina pentru un control de rutină, însă, când au văzut că şoferul nu vrea să oprească, au plecat în urmărirea maşinii.  Fugarii au reuşit să scape de două filtre avariind una din autospecialele de poliţie. Un alt echipaj a reuşit să blocheze maşina fugarilor într-o staţie PECO, însă, când unul dintre agenţi a deschis portiera, şoferul a demarat în trombă cu agentul agăţat de portieră
 

Camerele video au surprins cum maşina demarează cu agentul agăţat de portieră. Omul legii s-a ales cu mâna ruptă, iar cei doi fugari au fost prinşi la scurt timp de alt echipaj de poliţie pe un câmp din localitatea Costeşti Vale, unde au domiciliul. Aceştia urmează să fie audiaţi de procuror şi riscă dosare penale şi chiar închisoarea pentru ultraj.

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite