VIDEO Interlopul Ghenosu le-a scăpat printre degete anchetatorilor. El este căutat acum de zeci de poliţişti, după ce a reuşit să fugă de la domiciliul său din Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interlopul Florin Pârjol, zis Ghenosu, cunoscut pentru mai multe infracţiuni din sfera clonării de carduri, prostituţiei, a criminalităţii organizate şi a spălării de bani, a fost vizat, în această dimineaţă, de o amplă operaţiune desfăşurată de DIICOT în mai multe judeţe din ţară.

Ghenosu a reuşit însă să fugă de la domiciliul său chiar înainte ca oamenii legii să intre în locuinţa sa, posibil în urma unui pont. Zeci de poliţişti şi jandarmi patrulează acum prin cartierul Matei Voievod, acolo unde locuieşte acesta, pentru a-l găsi.

ghenosu

Oamenii legii îi întreabă pe fiecare proprietar în parte dacă au văzut ceva suspect, dacă în locuinţa lor se ascunde cineva sau dacă se simt ameninţaţi.

Nu se ştie, deocamdată, pentru ce infracţiuni este căutat Ghenosu. 

Imagine indisponibilă

Ştirea iniţială

Ample percheziţii au loc miercuri în cadrul operatiunii "ZIUA Z", sub coordonarea Structurii Centrale a DIICOT. Procurorii au declanşat o amplă acţiune de combatere a fenomenului infracţional organizat, care se derulează concomitent pe teritoriul a 28 de judeţe şi a municipiului Bucureşti.

Percheziţii au loc în Botosani, Suceava, Iasi, Neamt, Vaslui, Galati, Braila, Vrancea, Covasna, Brasov, Buzau, Prahova, Dambovita, Constanta, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Teleorman, Dolj, Gorj, Caras, Hunedoara, Timisoara, Bihor, Satu Mare, Salaj, Cluj si Bistrita Nasaud) fiind efectuate un  număr de 238 de percheziţii domiciliare, ce vizează nu mai puţin de 227 de suspecţi.

 
"Acţiunile concertate ale procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism  declanşate  astăzi la nivel naţional sunt rezultatul activităţilor investigative derulate în 20 de cauze penale instrumentate de către 14 structuri teritoriale ale DIICOT şi Structura Centrală, ce  vizează destructurarea mai multor grupări infracţionale  implicate în majoritatea  formelor de criminalitate organizată ce intră în competenţa direcţiei, respectiv trafic de droguri de risc şi de mare risc, trafic de persoane, criminalitate informatică, evaziune fiscală, contrabandă precum şi infractiuni cu violenţă, santaj, lipsire de libertate in mod ilegal si tentativă de omor", se arată într-un comunicat al DIICOT.

Acţiunea este efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, inspectoratelor de poliţie judeţene, luptători ai structurilor de intervenţii şi acţiuni speciale ale Poliţiei Române şi structurile de intervenţie speciale ale Jandarmerie Romane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Acţiune a fost efectuata cu sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră şi al Direcţiei Generale Anticorupţie.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite