VIDEO Hoţii care au dat spargerea în mai multe gospodării, în noaptea de Crăciun, au primit interdicţie de a părăsi localitatea pentru 30 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi nu vo putea pleca din localitatea de domiciliu, pentru 30 de zile
Cei doi nu vo putea pleca din localitatea de domiciliu, pentru 30 de zile

Procurorii au fost prea blânzi cu cei doi tineri care au au furat scule şi unelte electrice, cazane pentru fabricat alcool, biciclete, material feros şi multe altele, în valoare de 6.000 de lei. Fiind prezentaţi instantei de judecată, împotriva celor doi s-a luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Hoţii au dat spargerea în mai multe gospodării Vorim de doi tineri, de 20 şi 27 de ani, care au dat spargerea în numai puţin de 11 gospodării de pe raza judeţului.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Moreni au fost sesizaţi de numita G.M., în vârstă de 56 de ani, din localitatea Dărmăneşti, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept în locuinţa vecinului său, de unde au sustras mai multe bunuri.

Ajungând la faţa locului, poliţiştii au depistat în apropierea locuinţei numitei G.M două persoane, identificate ca fiind  V.A., de 27 de ani şi I.I., de 20 de ani, ambii din localitatea Vlădeni.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi tineri sunt autorii furtului reclamat, în sarcina acestora fiind reţinute comiterea altor 11 fapte de furt din locuinţă.

Cei doi vizau în principal locuinţele ai căror propietari locuiau pe raza municipiului Bucureşti, sustrăgând bunuri precum scule şi unelte electrice, cazane pentru fabricat alcool, biciclete, material feros,  prejudiciul cauzat fiind  de aproximativ 6 000 de lei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite