VIDEO GRUPAREA “NAŞU” O profesoară de română a racolat minore alături de alţi bărbaţi. Fetele erau drogate şi obligate să se prostitueze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesoara acuzată că se ocupa cu racolatul minorelor
Profesoara acuzată că se ocupa cu racolatul minorelor

Procurorii DIICOT din Dâmboviţa au dejucat planurile unei grupări periculoase care trafica minore în vederea prostituţiei. Printre cei care se ocupau activ de racolarea fetelor şi de găsirea clienţilor era şi o profesoară de franceză şi limba română care preda la Grupul Şcolar de Transporturi Auto din Târgovişte.

În total vorbim de o grupare formată din 12 membri. Liderul grupării era condusă de Bucur Daniel din Răzvad, deţinătorul unui club în Castellon, care era supranumit „Naşul”.

Dependente de marijuana



„La acest moment, la biroul teritorial DIICOT Dâmbobviţa se efectuează cerceătări vizavi de un grup infracţional transfrontalier, grup ce are ca obiect de activitate, săvârşirea infracţiunii ide trafic de minori şi de trafic de droguri. Din acest grup fac parte 12 persoane. Am identificat ca victime 7 minore cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani. În data de 25 aprilie 2012 am efectuat percheziţii la domiciliile inculpaţilor. Am dispus reţinerea unei părţi din inculpaţi şi la acest moment, Tribunalul Dâmboviţa a dispus arestarea preventivă a 7 dintre inculpaţi. Ca şi mod de lucru, tinerele erau racolate, erau forţate la un moment dat să consume droguri, până li se crea o dependenţă, obţinându-se un control suplimentar asupra lor, pentru a fi fiorţate să practice prostituţia”, a declarat Mihai Mihăilă, procuror DIICOT Dâmboviţa.

Minorele erau „şcolite” în tainele prostituţiei

Fetele erau racolate şi ţinute în vila lui „Naşu” din Răzvad, care ţinea loc de tabără pentru deprinderea tinerelor în tainele prostituţiei şi erau „culese” din Târgovişte, Titu, Aninoasa şi Răzvad.

„Mami, mami! Vreau la mami!”



Profesoara, împreună cu concubinul său aveau menirea de a le găsi clienţi cu bani celorlalţi traficanţi. Tariful era de 50-100 de lei pentru un raport sexual de orice natură. „Mami, mami! Vreau la mami!”, a strigat profesoara în timp ce jandarmii o forţau să urce în duba care avea să o ducă la camera de arest preventiv.

Raportul sexual avea loc de cele mai multe ori la domiciliul cleinţilor sau în maşină. De altfel, cadrul didactic a încercat să racoleze fete şi din rândul elevelor.

„Profesoara avea rolul de a racola tinere pentru practicarea prostituţiei, de a le aduce clienţi de o anumită factură şi de a le transporta pe fete pentru practicarea prostituţiei”, a mai spus Mihai Mihăilă.



Până la 25 de ani de închisoare

Acuzaţiile care li se aduc celor 7 persoane sunt: constituirea de grup infracţional organizat, trafic de minori în formă calificată şi trafic de droguri de risc. Ei riscă până la 25 de ani de închisoare.

Judecătorii au emis mandate de areastare pentru 29 de zile pe numele celor 7 persoane, inclusiv pentru profesoară, dintre care mandate în lipsă.

Mihai Mihăilă, procuror DIICOT Dâmboviţa
Profa penală
Traficant de minore
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite