Un deţinut de la Penitenciarul Mărgineni a murit marţi seara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un deţinut în vârstă de 29 de ani, încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni a murit marţi seara, în urma unui infarct. Potrivit purtătorului de cuvânt al închisorii, Larisa Pană, bărbatul a acuzat dureri în piept, iar la scurt timp a decedat.

“Iniţial el a fost transportat la Spitalul Moreni pentru analize medicale. A fost anunţată Ambulanţa, care l-a transportat la spital. Acolo i s-a făcut rău şi nu a mai putut fi salvat. I s-a făcut resuscitarea, dar degeaba. El a plecat din unitate cu toate semnele vitale”, a declarat Larisa Pană.

Bărbatul era încarcerat la Mărgineni pentru tentativă de evdare şi mai avea de executat câteva luni. “El a fost încarcerat la Penitenciarul Spital Colibaşi. La nivelul unităţii a fost declanşată o anchetă pentru a se stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul. De asemenea, au fost anunţate familia, judecatorul delegat pentru judecarea pedepselor privative de libertate, Parchetul Moreni şi Autoritatea Naţională a Penitenciarelor”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Mărgineni, Larisa Pană.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite