Sancţiuni pentru Rapid după incidentele din tribune, la meciul cu Chindia Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meciul Rapid - Chindia Târgovişte a avut loc pe Arena Naţională
Meciul Rapid - Chindia Târgovişte a avut loc pe Arena Naţională

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a luat miercuri o serie de măsuri şi a aplicat sancţiuni disciplinare în legătură cu evenimentele desfăşurate în cadrul primei etape a Ligii 1, dictând suspendări şi penalităţi sportive dure.

Clubul FC Rapid 1923 a fost sancţionat cu avertisment şi penalitate sportivă de 5.000 lei, pentru incidentele din timpul meciului cu AFC Chindia Târgovişte.

Damien Dylan Dussaut (Farul Constanţa) a primit o sancţiune cu suspendare pentru o etapă şi o penalitate sportivă de 740 lei, pentru eliminarea din partida contra celor de la AFC UTA Arad.

În prima etapă din Liga 1, nou-promovata Rapid s-a impus duminică seară, la limită, scor 1-0, în faţa formaţiei Chindia Târgovişte, una dintre revelaţiile sezonului trecut. Partida a avut loc pe ”Arena Naţională” din Bucureşti.

Adrian Bălan a punctat din pasa lui Ljuban Crepulja în partida la care au asistat 15.000 de spectatori.

A fost un meci cu şase cartonaşe galbene (Rareş Ilie şi Adrian Bălan pentru Rapid, respectiv Tineriu Căpuşă, Cornel Dinu, Cristian Neguţ şi Daniel Popa).

Rapid a prezentat în defensivă doi veterani: Cristi Săpunaru şi Dragoş Grigore.

Galeria alb-vişiniilor a făcut spectacol pe cea mai mare arenă a ţării. Fanii nou-promovatei au dat drumul la torţe, fumigene şi au început să cânte cum rar se mai întâmplă pe cel mai mare stadion al ţării. A fost show în tribune.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite