O bătrână scapă la milimetru de un accident teribil. Nesăbuința șoferului care nu oprește la trecerea de pietoni VIDEO

0
Publicat:

O bătrână din Dâmbovița a scăpat la milimetru de un accident grav, posibil letal. Un șofer a fost surprins de imaginile de supraveghere cum trece în mare viteză pe trecerea de pietoni, pe care se afla femeia.

O bătrână scapă la mustață de un accident înfiorător. FOTO cronica-gaestiului.ro
O bătrână scapă la mustață de un accident înfiorător. FOTO cronica-gaestiului.ro

Imaginile șocante au fost surprinse de camerele de luat vederi din Găești. O bătrână a fost în pericol de moarte, după ce s-a angajat în traversare pe trecerea de pietoni din fața Colegiului Național „Vladimir Streinu”.

Pe imagini se vede cum, deși un autoturism era oprit, pentru a-i da prioritate, din spate vine, cu viteză mare, un bolid, care începe să depășească pe linia continuă o altă mașină, dar și pe cea oprită în fața trecerii de pietoni, trecând la limită pe lângă femeia care se afla deja aproape de jumătatea șoselei.

Sursa video: cronica-gaestiului.ro

Bătrâna a avut prezență de spirit și s-a oprit. Dacă mai făcea doi pași, impactul ar fi fost devastator. Dacă va fi identificat, șoferul iresponsabil riscă acum să rămână fără permis de conducere.

Accident teribil, pe DN 61

Un accident teribil a avut loc în Găeşti, de pe DN 61, în urma căruia au murit doi bărbaţi, iar un minor de 14 ani a fost grav rănit. Acesta s-a ales cu multiple facturi, însă medicii spuneau, la momentul respectiv, că acestea nu îi pun viața în pericol

Tragedia s-a petrecut în urmă cu trei ani, la intrarea în Găeşti dinspre Ioneşti. Maşina în care se aflau cei trei a ieşit de pe carosabil şi s-a lovit violent de un stâlp de electricitate. Se pare că de vină ar fi fost un alt autoturism care a ieşit dintr-o benzinărie fără să se asigure.

Şoferul, un tânăr de doar 20 de ani, a decedat la locul accidentului, iar celălalt, un bărbat de 43 de ani, a ajuns la spital, însă, a decedat ulterior. Martorii spun că un autoturism le-ar fii tăiat calea, după ce a ieşit din benzinărie fără să se asigure. 

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite