Încondeiat ouă şi pictură icoane pe sticlă, dar şi atelier de cusături şi lecţii de pian, la Centrul de Cultură în „Săptămâna Altfel”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
scoala altfel la centrul de cultura

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa va desfăşura, în săptămâna 15-19 aprilie 2019, programul cultural educaţional „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, o săptămână dedicată activităţilor extracurriculare, program ce a ajuns anul acesta la cea de-a VII-a ediţie.

„Prin activităţile propuse, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa vine cu o alternativă specială la disciplinele obligatorii cuprinse în programele învăţământului preuniversitar.

Astfel, prin intermediul meşteşugurilor tradiţionale, se doreşte promovarea frumuseţii artei populare româneşti, precum şi interdisciplinaritatea ca mijloc de dezvoltare şi stimulare a creativităţii elevilor”, se arată într-un comunicat al Centrului de Cultură.

Elevii sunt aşteptaţi cu ateliere de încondeiat ouă şi pictură icoane pe sticlă, dar şi atelier de cusături, micul artizan, modelaj sau lecţii de pian.

„Pentru înscrieri, cadrele didactice vor face programările telefonic la unul din următoarele numere de telefon: 0721327910 şi 0737572449. Taxa de participare este de 10 lei/copil, indiferent de numărul de ateliere pentru care se optează”, se mai arată în document. 

Imagine indisponibilă
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite