Hoţii au dat spargerea într-o locuinţă din Ulmi. Au reuşit să fugă cu bani şi bijuterii

0
0
Hot casa - spargere locuinta - FOTO 123 RF
Hot casa - spargere locuinta - FOTO 123 RF

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte au prins două persoane, în vârstă de 26 şi 48 de ani, care au dat spargerea într-o locuinţă din Ulmi, în urmă cu două zile.

Oamenii legii au fost sesizaţi de un bărbat din Ulmi, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă 5.000 de lei şi bijuterii. 

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv 4 bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 48 de ani. Cei în cauză au fost depistaţi în timp ce se deplasau cu un autoturism pe raza localităţii Ulmi, iar în urmă controlului autovehiculului, poliţiştii au descoperit cei 5.000 de lei şi bijuteriile în valoarea de aproximativ 8.500 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Cei doio au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând că aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive. 

Poliţiştii, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de art. 229 din Codul Penal.

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite