Ghenosu a fost condamnat să execute 7 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Pârjol, cunoscut în Târgovişte drept Ghenosu, cap al lumii interlope din oraş, implicat de-a lungul timpului în numeroase acţiuni antisociale, atât în ţară cât şi în străinătate, a  fost astăzi condamnat de un complet de la Judecătoria Târgovişte.

Ghenosu a primit 1 an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută de art. 180 Cod Penal (Lovire şi alte violenţe) şi 4 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută de art. 321 Cod Penal (Ultraj contra bunelor moravuri). Judecătoria Târgovişte ne informează că “în baza art.36 alin.1 şi 3 Cod penal pedepsele au fost contopite cu pedeapsa de 7 ani aplicată prin hotărârea judecătorească pronunţată de Tribunalul de Mare Instanţă din Nice, inculpatului fiindu-i stabilită o pedeapsă rezultantă de 7 ani închisoare”. Cu alte cuvinte, Ghenosu trebuie să execute 7 ani de puşcărie.

NEWS ALERT: Dinu Gâlcă, procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi a fost trimis în judecată de DNA


Reamintim cititorilor noştri că Florin Pârjol conduce Clanul interlop Ghenosu, din care face parte şi George Daniel Uţă, zis Danezu, cel care, săptămâna trecută l-a lovit în cap cu o sticlă de vin pe poliţistul Codruţ Oprea, care a ajuns în comă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Citeşte şi:

Iaşi: Cordunenii rămân după gratii (UPDATE)

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite