GALERIE FOTO Membrii din clanul Ghenosu, implicaţi într-un scandal cu sabia, pentru vânzarea unui BMW

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Scandal în comuna Baleni pe vânzarea unui BMW, care ulterior, a fost „tocat” cu sabia. Doi tineri nu s-au înţeles la preţul maşinii, aşa ca cel care avea de gând să o cumpere şi-a chemat întăriri din clanul Ghenosu.

image
No title
No title

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Scandalul a avut loc ieri, în comuna dâmboviţeană Băleni. Un tânăr i-a vândut maşina unui prieten din Bucşani, contra sumei de 5.000 de euro, numai că au convenit să nu îi dea toţi banii o dată, ci doar o parte. Supărat că au trecut mai bine de două luni şi tovarăşul său nu i-a dat şi restul de bani, omul din Băleni s-a dus să îşi ia maşina inapoi. Cumpărătorul a fost de acord iniţial, numai că la scurt timp, s-a intors cu alţi 4 indivizi, doi dintre ei, membri ai clanului Ghenosu, pentru a-şi recupera maşina pe care şi-aşa nu o achitase.



CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Nu au luat maşina însă au lovit-o cu o sabie. Toţi cei cinci au fost reţinuti iniţial de poliţie petnru 24 de ore, iar acum au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Aceştia sunt Coman Ionuţ Viorel (23 de ani), Coman Florin ( 26 de ani), ambii din Răzvad, Cojocaru Nicolae (36 de ani), Fieraru Mihai ( 24 de ani) şi Butcă Octavian din Bucşani.

Eu sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri, şantaj, distrugere şi port ilegal de armă albă şi riscă de la  1 la 5 ani de închisoare.

No title
No title
No title
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite