GALERIE FOTO Interlopi reţinuţi de poliţie, eliberaţi de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii din clanul Ghenosu, dar şi altţi trei tineri, implicaţi într-un scandal cu sabia în comuna Băleni, au fost eliberaţi ieri din decizia procurorilor. Aceştia au crezut de cuviinţă că nu reprezintă un pericol public şi le-au dat drumul. Instanţa i-a eliberat fără să le pună vreo interdicţie de vreun fel.

Vorbim de un scandal care a avut loc în urmă cu două zile în comuna dâmboviţeană Băleni, chiar în faţa liceului din localitate, în jurul orei 11.30. Doi tineri nu s-au înţeles la preţul maşinii, aşa ca cel care avea de gând să o cumpere şi-a chemat întăriri din clanul Ghenosu.

image
No title
No title

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Florea Daniel i-a vândut maşina unui prieten din Bucşani, contra sumei de 5.000 de euro, numai că au convenit să nu îi dea toţi banii o dată, ci doar o parte. Supărat că au trecut mai bine de trei luni şi tovarăşul său nu i-a dat şi restul de bani, omul din Băleni s-a dus să îşi ia maşina inapoi.

Cumpărătorul a fost de acord iniţial cu restituirea maşinii, numai că la scurt timp, s-a intors cu alţi 4 indivizi, doi dintre ei, membri ai clanului Ghenosu, pentru a-şi recupera maşina pe care şi-aşa nu o achitase. Nu au luat maşina însă au lovit-o cu o sabie.



CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Reţinuţi pentru 24 de ore

Toţi cei cinci au fost reţinuti iniţial de poliţie pentru 24 de ore şi au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Aceştia sunt Coman Ionuţ Viorel (23 de ani), Coman Florin ( 26 de ani), ambii din Răzvad, Cojocaru Nicolae (36 de ani), din Târgovişte, Fieraru Mihai ( 24 de ani) din Gura Ocniţei şi Butcă Octavian din Bucşani.

„Faţă de cei cinci învinuiţi s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, şantaj, distrugere şi port ilegal de armă albă. Aceştia au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a declarat agentul Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei cinci riscă să stea după gratii între unu şi cinci ani de închisoare.

Clanul Ghenosu, anihilat după o operaţiune româno-irlandeză

Opt membri ai clanului Ghenosu, din Târgovişte, au fost puşi sub acuzare de autorităţile române, în urma unei operaţiuni derulate în primăvară. Acţiunea s-a desfăşurat în cooperare cu poliţia irlandeză. Unul dintre membrii clanului, Ionuţ Cobianu, a fost prins cu un pistol încărcat, în apropierea tribunalului, existând bănuiala că urma să omoare un rival care ar fi făcut declaraţii incriminatoare.

No title
No title
No title
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite