Danezu’ vrea să fie judecat la Ploieşti în dosarul în care este acuzat de tentativă de omor calificat asupra lui Coduţ Oprea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Danezu'
Danezu'

Daniel Uţă, zis Danezu’, cel care l-a lovit mişeleşte, cu o sticlă în cap, pe Codruţ Oprea, a făcut recurs în dosarul în care este cercetat pentru tentativă de omor, pentru a fi judecat la Ploieşti. Intenţia lui este privită cu ochi dubioşi de tatăl lui Codruţ, care, crede el, încearcă să scape basma curată.

CITEŞTE ŞI:

DURERE Tatăl poliţistului băgat în comă de un interlop: “Am obosit, iar Codruţ nu şi-a revenit! Dumnezeule, cu ce am greşit?”

DECRET Codruţ Oprea a fost avansat la gradul de cavaler, dar fără să ştie familia

Ajutor. Codruţ Oprea ar putea fi ajutat de Biserica Adventistă

„Eu nu mă duc la Ploieşti. Nu am nici avocat, pentru că nu am bani. Pe 31 august ar trebui să mă prezint la proces. Am eu timp de aşa ceva? Eu cred că are pe cineva la Ploieşti care îl ajută, de a vrut acolo cu disperare”, a declarat Adrian Oprea, tatăl poliţistului.

Ploieşti este locul unde controversatul judecător Dumitru Rebegea, fostul şef al secţiei penale a Tribunalului Prahova, a dispus eliberarea lui Florin Pârjol, zis Ghenosu şi a lui Zamfir Sandu, zis Austrianu, contra sumei de 30.000 de euro.

Anchetatorii spun că Ghenosu si oamenii lui sunt bănuiţi că au terorizat mai multe persoane şi au furat nu doar din România, ci şi din Franţa. De altfel, seful grupării a fost şi închis la Nisa. Acuzaţiile care i se aduc sunt de sunt şantaj, lipsire de libertate, cămătarie, tentantivă de omor, dar şi infracţiuni informatice şi fraude cu cărţi de credit.

Danezu’ este închis preventiv la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni iar Ghenosu se află în arestul Penitenciarului Rahova, din luna octombrie a anului trecut.

Protectoarea Elena Turcu

Danezu şi-a bătut prietena cu pumnii şi picioarele, în aprilie 2010, în scara unui bloc, pentru că avea de gând să îl părăsească, apoi a încuiat-o în casă. Uţă nu fost considerat pericol social, însă a fost lăsat în libertate. La câteva zile de la comiterea agresiunii, fata şi-a retras plângerea deşi bătaia a fost înregistrată de camerele de supraveghere ale unui magazin, dar şi ale blocului în care locuia. Judecătorul care a instrumentat dosarul este Elena Turcu, cea care acum s-a întors la serviciu, fiind considerată nevinovată în dosarul în care se presupune că ar fi condus băută la volan.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite