Ce spune prim-vicepreşedintele PDL Dâmboviţa despre cifra impresionantă de aleşi locali strânsă de PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PDl Dâmboviţa a pierdut 23 de primari de la PDL şi 185 de consilieri locali
PDl Dâmboviţa a pierdut 23 de primari de la PDL şi 185 de consilieri locali

Prim-vicepreşedintele PDL Dâmboviţa, Marin Antonescu, îi ironizează pe mai-marii PSD, după ce aceştia au prezentat crifra impresionantă de aleşi locali PDL care au ales să treacă de partea puterii. „V-aţi întărit mişto“, spune Antonescu.

Partidul Social Democrat Dâmboviţa este, de departe, partidul care a beneficiat din plin de pe urma adoptării ordonanţei care permite traseismul politic. PSD a primit 23 de primari de la PDL şi 185 de consilieri locali de la aceeaşi formaţiune.

Primarii PDL care au trecut la PSD sunt cei din: Bărbuleţu, Brăneşti, Brezoaele, Ciocăneşti, Conţeşti, Cornăţelu, Costeştii din Vale, Crevedia, Dărmăneşti, Dobra, Glodeni, Iedera, Ludeşti, Malu cu Flori, Măneşti, Ocniţa, Odobeşti, Poiana, Răscăeţi, Râu Alb, Runcu, Şelaru, Valea Lungă.

Marin Antonescu nu a scăpat ocazia şi la ironizat pe şeful PSD, Adrian Ţuţuianu. 

"Bãã! Aţi băgat, cu anasâna chiar, nişte hahalere în partid. V-aţi întărit mişto! Să mori de râs. Cam cum ai lua nişte viruşi de Ebola şi te bucuri ca te-ai <întărit> cu sănătatea...", comentează Antonescu la articolul postat de Adevărul Târgovişte pe Facebook.

Partidul Social Democrat este, de departe, forţa politică principală a acestei ţări şi a reprezentat un pol de atracţie pentru toţi aleşii locali, indiferent de lista pe care au candidat. Sunt mulţi primari şi consilieri din Partidul Democrat Liberal, care au înţeles că drumul este alături de Partidul Social Democrat. Sunt mulţumit că au venit alături de mine 23 de primari din PDL şi peste 185 de consilieri locali şi judeţeni. Am întărit echipa, ne consolidăm ca structură politică şi nu am niciun fel de teamă legat de rezultatul alegerilor pentru funcţia de preşedinte al României. Atunci când mai ai doar 17 primari şi te-au părăsit 23, înseamnă că ai o problemă de management politic”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa.

De asemenea, PDL Dâmboviţa a mai pierdut doi primari. Este vorba de primarul comunei Butimanu, Dragnea Marin si primarul comunei Gura Foii, Iosif Marian care s-au înscris la UNPR.

“Încă nu am cifrele exacte. Nu ştiu câţi au venit, câţi au plecat. Abia de luni o să am toate actele în faţă, pentru că nu aş vrea să dau nişte cifre nereale”, a declarat deputatul Iulian Vladu, preşedintele PDL Dâmboviţa. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite