Caz închis. Medicii de la Floreasca vor să îl externeze pe poliţistul Codruţ Oprea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codruţ Oprea
Codruţ Oprea

Se chinuie de aproape un an pe patul de spital după ce a fost lovi în cap de un interlop din clanul lui Ghenosu. Poliţistul Codruţ Oprea a ajuns un caz închis pentru medicii de la Floreasca. Ei cred că au făcut tot ce e omneşte cu putinţă pentru a-l face bine pe Codruţ.

E mai rău de când a venit din Austria

„Îmi spun că nu mai pot să îl ţină la Floreasca şi că s-au făcut toate eforturile. Dacă îl vedeţi în ce stare deplorabilă a ajuns de când a fost adus din Austria, vi se face milă. Îmi forţează mâna să plec eu cu el din spital.  Mi-au zis vino şi ia-ţi-l. Eu am zis că nu am unde să îl duc, decât acasă. Ce sa fac? Să fac în sufragerie o cameră de spital? Nu prea pot. Doar un pat d-ala costa 10.000 de euro”, ne-a declarat Adrian Oprea, tatăl poliţistului.

A ajuns piele şi os

Sătul de promisiuni deşarte, familia lui Codruţ mai speră acum doar într-o minune dumnezeiască. „A ajuns piele şi os şi nu mai poate ţine picioarele drepte. S-a atrofiat. Au ajuns să ne nenorocească şi pe mine şi pe el. Sunt terorizat de promisiunile lor. Dacă se mai poate face ceva pentru el să se facă. A fost decorat şi a primit distinţia de cetăţean de onoare al Târgoviştei şi le mulţumesc pentru astea. Dar am zis că dacă va fi decorat, va fi mai bine îngrijit. Domnul profesor Radu Macovei şi-a dat tot interesul şi în mulţumesc pe această cale, dar noi nu ştim încotro să îl ducem şi ce să facem. Am promis că mă internez cu el şi aşa voi face”, a mai spus Oprea.

Situaţia lui Codruţ este cu atât mai gravă cu cât sistemul său imunitar este extrem de scăzut şi poate în orice clipă să contacteze un virus care i-ar putea fi fatal.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite