UPDATE Cum s-a petrecut tragedia de la Vatra Dornei. Un copil lăsat nesupravegheat s-a jucat cu focul, iar sora lui a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi copii, unul de un an şi celălalt de aproape trei ani, au fost lăsaţi nesupravegheaţi. Băiatul s-a jucat cu focul şi a produs un incendiu. Fetiţa de un an a fost găsită carbonizată în casă. Băiatul a ajuns la spital cu arsuri grave. Mama este în stare de şoc.

Primarul de la Vatra Dornei, Ilie Boncheş, ne-a declarat că tragedia s-a produs într-o casă din oraş. Mama şi cei doi copii stăteau cu chirie. Tatăl copiilor este plecat la muncă în străinătate. “Da, cunosc problema. Este familia Brad, care stătea cu chirie. Ştiu doar că a pornit un incendiu de la o candelă aprinsă. Doamne fereşte. A murit un copil. Un altul a ajuns la spital. Mama copiilor, care s-a mutat în Vatra Dornei de vreo doi ani, ea fiind din Botoşani, este în strare de şoc”, a spus primarul Boncheş.

Directorul spitalului din Vatra Dornei, Valentin Stan, ne-a declarat că băieţelul care a supravieţuit  are arsuri destul de grave şi a fost transferat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, cauza probabilă care a dus la izbucnirea incendiului este „joaca copiilor cu focul”. 

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite