Minorul s-a ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul de 16 ani a recunoscut fapta. Foto arhivă
Tânărul de 16 ani a recunoscut fapta. Foto arhivă

În cursul zilei de azi, L. A., de 16 ani, urmează să fie prezentat Judecătoriei Fălticeni, cu propunere de arestare preventivă.

Ieri, la ora 18.30, minorul L. A., de 16 ani, a fost surprins în timp ce încerca să sustragă un radiocasetofon auto dintr-un autoturism, proprietatea lui Ion C. din municipiul Fălticeni. În timpul audierii, suspectul a recunoscut faptul că a pătruns în autoturismul menţionat cu intenţia de a sustrage bunuri.

În baza probatoriului administrat şi ţinând cont că minorul a comis mai multe fapte penale de acelaşi gen, fiind şi arestat preventiv în perioada 5 mai – 6 septembrie 2010, a fost introdus în arestul IPJ Suceava pe bază de ordonanţă de reţinere”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava. În cursul zilei de azi, minorul urmează să fie prezentat Judecătoriei Fălticeni, cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit IPJ Suceava, în data de 10 noiembrie a.c., Paul S., din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, a sesizat faptul că autori necunoscuţi au încercat, în noaptea respectivă, să pătrundă într-un magazin din localitate. Din cercetările efectuate de poliţişti a fost identificat drept suspect de comiterea faptei minorul L. A., de 16 ani, din municipiul Fălticeni. Acesta a recunoscut fapta comisă.  

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite