Arbitri bătuţi, sechestraţi în vestiar şi percheziţionaţi la un meci de Liga a IV-a din Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arbitrul de centru Marius Şuhan a trăit periculos la Mălini |www.gazetasv.ro
Arbitrul de centru Marius Şuhan a trăit periculos la Mălini |www.gazetasv.ro

Incidentul a avut loc la sfârşitul jocului dintre Foresta Mălini şi Bucovina Frătăuţii Noi, iar brigada de arbitri a fost acuzată de gazdele meciului de luare de mită. Arbitrii au reuşit să scape după ce unul dintre ei a sunat la 112.

Meciul dintre cele două echipe a avut loc duminică, 15 aprilie, şi este considerat derby-ul etapei. Oaspeţii, Bucovina Frătăuţii Noi, au înscris un gol la jumătatea reprizei secunde, moment în care jucătorii din Mălini au sărit la gâtul arbitrului de centru, Marius Şuhan (35 de ani), şi a tuşierului, Adrian Ghiuţă (26 de ani).

Centralul a fost bruscat de jucători, în timp ce tuşierul Ghiuţă a fost lovit cu pumnul în plină figură. La finalul meciului, centralul a fost blocat împreună cu tuşierii în vestiar de către oficialii echipei din Mălini timp de două ore. În acest timp, au fost agresaţi fizic şi verbal şi căutaţi prin buzunare, fiind acuzaţi de gazde că au luat şpagă.

Niciun reprezentant al Jandarmeriei sau al Poliţiei n-a fost prezent la meci. Centralul Şuhan a reuşit să sune la 112, iar la faţa locului şi-au făcut apariţia câţiva poliţişti care au negociat eliberarea brigăzii de arbitrii. Poliţiştii îl cercetează penal pe un localnic de 36 de ani, Ionel N., care ar fi fost capul răutăţilor. 

Cazul va fi discutat joia aceasta în cadrul Comisiei de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite