Reabilitarea podului de peste braţul Borcea, de pe A2, gata pe 21 aprilie. Ce lucrări s-au realizat în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se lucrează intens pentru finalizarea reabilitării pe 21 aprilie FOTO Facebook/DRDP Constanţa
Se lucrează intens pentru finalizarea reabilitării pe 21 aprilie FOTO Facebook/DRDP Constanţa

Lucrările la podul peste braţul Borcea de pe A2 se apropie de final. Pentru că reabilitarea să avanseze cât mai rapid, muncitorii au fost pe şantier şi în weekend.

"Continuă lucrările de reabilitare a podului de peste braţul Borcea, de pe A2. Antreprenorul este foarte bine mobilizat, lucrează şi în weekend, pentru ca lucrările să avanseze căt mai rapid", au anunţat reprezentanţii DRDP Constanţa.

Lucrările de reabilitare a podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, au fost reluate pe 15 februarie şi se vor încheia pe 21 aprilie 2022.

 În primăvara anului trecut, CNAIR a semnat contractul pentru reabilitarea podului peste braţul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 149+680. 

 

Valoarea contractului este de 67,753,035.18 Lei fără TVA. Durata contractului este de 24 luni perioadă de execuţie a lucrărilor, iar perioada de garanţie a lucrărilor de 5 ani.

 

Podul peste Dunăre de la Feteşti este un pod combinat de cale ferată şi şosea, de tip constructiv (grinzi cu zăbrele şi viaducte de acces), care traversează braţul Borcea al fluviului Dunărea şi, împreună cu podul similar de la Cernavodă, conectează regiunile Dobrogea şi Muntenia.

 

 Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Zelenski: „Au început un război la scară largă şi se comportă de parcă noi suntem de vină“. Bilanţ nou la Kramatorsk: 57 de morţi

Există o ameninţare privind un alt atac rusesc asupra Kievului? Opiniile experţilor

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite