Cireşi japonezi şi arţari aurii americani, plantaţi în Bărăgan. Arborii exotici vor înlocui pomii care riscă să se prăbuşească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arbori exotici vor înfrumseţa oraşul FOTO DADP Slobozia
Arbori exotici vor înfrumseţa oraşul FOTO DADP Slobozia

Direcţia de Administrare a Domeniului Public(DADP) Slobozia le pregăteşte o supriză ialomiţenilor. Arbori exotici vor fi plantaţi în municipiu în această primăvară când va fi demarat un program amplu de plantare în zonele verzi de noi specii de arbori. Cireşi japonezi, tei europeni ori arţari flamingo vor înfrumuseţa oraşul de la un capăt la celălalt.

“Îmbunătăţim fondul dendrologic prin scoaterea copacilor cu risc de prăbuşire şi plantarea de specii noi, certificate din punct de vedere al calităţii. Imaginaţi-vă o plimbare pe o alee din parc sau din oraş, străjuită de arţari sau cireşi japonezi! O privelişte cu un colorit atractiv!

Pregătim achiziţia de arţari americani aurii, cireşi japonezi, arţari flamingo, paltini de munte, arţari siberieni, tei europeni şi scorus de munte. Menţionăm că toate aceste specii se pretează la clima din Bărăgan. Cumpărăm câte 50 de arbori din fiecare specie pe care îi vom înmulţi ulterior în pepiniera noastră”, a anunţat DADP Slobozia. 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite