VIDEO Un oltean a intrat în greva foamei după ce câinii şefului Casei de Pensii i-ar fi omorât şapte animale: „Am vrut să discut cu el şi a chemat Poliţia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grevistul spune că a făcut reclamaţie la poliţie, dar că nu este luat în seamă FOTO: Alina Mitran
Grevistul spune că a făcut reclamaţie la poliţie, dar că nu este luat în seamă FOTO: Alina Mitran

Un fermier a protestat vineri, 14 decembrie, în faţa Prefecturii Olt, acuzându-l pe directorul Casei Judeţene de Pensii Olt că nu şi-ar struni câinii, aceştia atacându-i protestatarului şi omorându-i şapte oi.

Marian Isăilă, din Curtişoara, îl acuză pe vecinul său, Iulian Smarandache, directorul Casei Judeţene de Pensii Olt, că are 12 câini pe proprietate, dintr-o rasă agresivă, pe care îi lasă liberi. „De astă-vară până acum mi-a sfâşiat şapte animale. Am turmă de oi. Are împrejmuit, dar are găuri, ţine poarta deschisă... Am depus plângere la poliţie, nu s-a luat niciun fel de măsură. În vară am avut nişte găini albe de carne, le-a mâncat pe ălea. Am tăcut din gură, am zis că n-are rost să... La o săptămână de zile mi-a omorât o capră şi o oaie, le-a mâncat. În momentul când m-am dus la ei, au lăsat capra şi oaia şi s-au repezit la mine, jos, norocul meu că am avut o bluză legată la mijloc şi am desfăcut-o pe aia şi m-am 

„Nu se poate vorbi cu dumnealui, nici nu stă la discuţii, ultima dată când l-am strigat să stăm de vorbă să-i zic să-i închidă, a chemat poliţia, că-l deranjez“, a mai spus protestatarul, care a fost primit în audienţă de subprefectul judeţului Olt, Radu Ioniţă, chiar după ce a ameninţat că va merge cu protestul la extreme şi-şi va da foc, jandarmii convingându-l să meargă să-şi spună păsul.

greva foamei olt

„Ţinând cont de faptul că există o sesizare depusă la organele competente, persoanei respective i s-a recomandat să aştepte răspunsul instituţiei abilitate, fiind rugată să revină în audienţă în cursul săptămânii viitoare“, a transmis Prefectura Olt, menţionând că s-a discutat cu protestatarul.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt confirmă existenţa plângerii depuse la postul de poliţie din Curtişoara, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Alexandra Dicu, menţionând că acest document s-a primit în urmă cu două săptămâni şi că poliţiştii lucrează.

Directorul Casei Judeţene de Pensii Olt, învinuit de protestatar, nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite