De Paşte, expoziţie de icoane pe sticlă la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artistul va expune doar icoane pictate pe sticlă - foto cu lucrări semnate Theodor Rada...
Artistul va expune doar icoane pictate pe sticlă - foto cu lucrări semnate Theodor Rada...

Cunoscutul artist Theodor Rada va expune peste o săptămână, respectiv joi – 2 mai, zeci de icoane pictate pe sticlă în cadrul unei expoziţii ce va avea loc în foaierul Centrului Cultural “Eugen Ionescu” din Slatina. Deşi nu este originar din Slatina, el a urmat în municipiu cursurile Colegiului Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu“ din localitate.

Primăria municipiului Slatina, Asociaţia Culturală Center Inter Art şi Centrul Cultural “Eugen Ionescu” din Slatina invită amatorii de frumos ca, săptămâna viitoare, respectiv joi - 2 mai 2013, de la ora 12.00, să participe la vernisajul unei expoziţii de icoane pe sticlă realizate de artistul plastic Theodor Rada.

Evenimentul se va desfăşura în foaierul Centrului Cultural “Eugen Ionescu” din Slatina şi promite, în Săptămâna Patimilor Mântuitorului Isus Hristos, să îi aducă mai aproape de vizitatori de spiritual creştin al acestei perioade speciale din an.

Theodor Rada este absolvent al Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti, secţia Artă Murală, promoţia 2010, iar din anul 2012 are un master cu examen de disertaţie în acelaşi domeniu. Născut la 16 ianuarie 1985 în oraşul Feteşti, judeţul Ialomiţa, artistul a urmat cursurile clasei de Artă de la Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu“ din Slatina. Începând cu anul 2005 participă la mai multe expoziţii de grup, dar îi sunt organizate şi expoziţii personale, precum cele de la Palatul Copiilor şi Elevilor Slatina, de la Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu“ Slatina, la Universitatea de Arte Bucureşti; expoziţie de grup studenţească „Friedrich Schibber“ Bucureşti sau, în 2012, expoziţia personală de grafică „Portrete“ de la Muzeul de Istorie din Corabia.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite