Capacitate 2017. Subiectele la Matematică la Evaluarea Naţională: cubul şi cilindrul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 2.600 de candidaţi sunt aşteptaţi în judeţul Olt să susţină cea de-a doua probă a examenului de Evaluare Naţională, după ce, luni, candidaţii s-au declarat mulţumiţi că au primit subiecte accesibile.

UPDATE ORA 10.15 Elevii au primit la primul subiect o operaţie simplă, 20-20:2, la al doilea subiect - o problemă: 6 cărţi costă împreună 30 de lei, să se afle cât costă 3 cărţi. La al treilea subiect, de geometrie, au primit un subiect cu un cub şi un cilindru, după cum a explicat primul elev care a ieşit de la exament în Slatina. De asemenea, au avut de rezolvat şi o funcţie.

subiecte matematica capcaitate 2017 1
subiecte matematica capcaitate 2017 2

După o primă probă fără incidente în judeţul Olt, fără candidaţi eliminaţi sau altfel de evenimente nedorite, Evaluarea Naţională continuă astăzi cu proba la matematică. Sunt aşteptaţi aproape 2.700 de candidaţi în cele 82 centre de examen.

Accesul elevilor în sală se face până la ora 8,30, iar subiectele vor fi puse pe masa fiecărui candidat în jurul orei 9,00. În fiecare şcoală există un loc special în care candidaţii îşi pot lăsa telefoanele, manualele etc., astfel încât să nu fie tentaţi să se „inspire“.

Prima probă a fost pe placul elevilor, declarau aceştia la ieşirea din sală, mulţumiţi de subiecte. Proba de astăzi este ultima în judeţ, în 26 iunie fiind aşteptate, până la ora 16,00, rezultatele înainte de contestaţii, care vor fi afişate pe site-ul oficial al ministerului, dar şi la fiecare centru de examen.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite