Un bătrân de 82 de ani a murit după ce a căzut într-o fântână, în Sibiu

0
Publicat:

Pompierii militari au intervenit duminică pentru salvarea unuin bărbat de 82 de ani care a căzut într-o fântână din Sibiu. Din păcate, pentru bătrân nu s-a mai putut face nimic. Omul a fost declarat decedat.

Mai mulți bătrâni și-au găsit la fel sfârșitul în ultimii ani. FOTO Arhivă Adevărul
Mai mulți bătrâni și-au găsit la fel sfârșitul în ultimii ani. FOTO Arhivă Adevărul

Echipajul de intervenție l-a scos pe bărbatul de 82 de ani care a căzut într-o fântână, însă acesta a decedat, a informat, duminică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, potrivit Agerpres

„Pompierii militari ai Detaşamentului Mediaş au intervenit de urgenţă în localitatea Blăjel cu o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD pentru a salva o persoană căzută în fântână. Pompierii au acţionat prompt şi au extras persoana din fântâna adâncă de aproximativ trei metri, însă, din nefericire, bărbatul în vârstă de 82 de ani prezenta leziuni incompatibile cu viaţa", potrivit ISU Sibiu.

Nu se știe însă cu exactitate în ce circumstanțe a ajuns bătrânul în fântână.

Amintim că, în 2022, un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost salvat de intervenţia promptă a pompierilor, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 12 metri.

În urmă cu doi ani, un pensionar din Argeş a fost găsit mort în fântâna din curtea propriei gospodării. Poliţia a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

În 2020, un bărbat din comuna Drăguşeni, judeţul Suceava, a căzut în în gol, de la o înălţime 12 metri, într-o fântână dezafectată. El voia să-şi salveze capra picată în puţ cu o zi înainte. Săteanul şi-a legat capătul unei funii de picior, după care s-a aruncat efectiv în fântână, fără să asigure celălalt capăt al funiei.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite