Studentul care s-a aruncat în gol dintr-un cămin din Sibiu, pentru că picase un examen, a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tanarul s-a aruncat de la mansarda căminului in care locuia
Tanarul s-a aruncat de la mansarda căminului in care locuia

Sfârşit tragic pentru un student din Sibiu. Acesta s-a aruncat în gol, sâmbătă după amiază, de la mansarda unui cămin studenţesc de patru etaje de pe Bulevardul Victoriei. Încercările medicilor de a-l resuscita au fost zadarnice.

Tânărul era student în an terminal la Facultatea de Istorie şi a mai avut o tentativă de a-şi încheia socotelile cu viaţa şi în cursul zilei de vineri, din cauza unui examen picat. Colegii povestesc că tânărul se temea că nu va reuşi să îşi susţină examenul de licenţă. Ieri, acesta şi-a îndesat o batistă în gât, pentru a se sufoca. Transportat la spital, el a fost salvat.

„Din câte ştiu eu era foarte stresat, vorbisem cu el, era an terminal, avea licenţa şi din câte ştiu nu şi-a luat un examen şi nu intra în licenţă, şi probabil asta a fost cauza”, a povestit Alexandra Mihon, o studentă care locuieşte în acelaşi cămin cu tânărul.

Colegii de palier sunt în stare de şoc. Spun despre Nicuşor, care era originar din localitatea Lupeni, judeţul Hunedoara, că era vesel, că avea prieteni printre colegii de cămin, că într-adevăr se plângea că avea foarte mult de învăţat însă nimeni nu-şi imagina un astfel de deznodământ. 

"L-a picat şi a zis că avea mult de învăţat, îi era foarte greu. Dar nu mă gândeam că ajunge până aici", povesteşte Maria Tudor, o colegă de palier.

Echipajul SMURD ajuns astăzi la faţa locului a încercat zadarnic să-l resusciteze pe băiat, găsit în stop cardio respirator.

„Incidentul a fost anunţat printr-un apel la 112 de către colegii tânărului“, a declarat inspector principal Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

De la cămin, băiatul a fost dus la spital, unde manevrele de resuscitare au mai continuat timp de 30 de minute. Din păcate, leziunile la nivelul capului au fost extrem de grave, şi medicii nu au mai putut face nimic.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite