Sătmărenii sunt invitaţi la teatru. Duminică se joacă în premieră „Îndrăgostiţii din Ancona II”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Îndragostiţii din Ancona II” se va juca în premieră duminică, 19 iunie
„Îndragostiţii din Ancona II” se va juca în premieră duminică, 19 iunie

„Îndrăgostiţii din Ancona II” este continuare a unei piese de succes care a adus în repetate rânduri publicul la teatru. Premiera va avea loc duminică, 19 iunie, de la ora 19.

Teatrul de Nord Satu Mare a făcut o tradiţie din a oferi sătmărenilor cultură de calitate, indiferent de contextul politic, social sau meteorologic. Calitatea artei desfăşurată sub supravegherea a sute de ochi a fost mereu indiscutabilă, iar parteneriatul actori – public a funcţionat mereu.

            Actorii le fac o nouă invitaţie sătmărenilor, la o porţie de râs cu semi-repetiţie, după ce piesa „Îndrăgostiţii din Ancona”, mult jucată şi îndrăgită, a primit o continuare în piesa „Îndrăgostiţii din Ancona II”. Piesa va avea premiera duminică, ora 19, fiind valabile abonamentele Premieră „Ştefan Mareş” şi „Vasile Savinescu”. Pentru cei care doresc să aibă acces la spectacol pe bază de bilet, acesta va putea fi achiziţionat cu 30 de lei de la casa de bilete a teatrului sau de la intrarea în Casa de Cultură, cu o oră înainte de spectacol.

„De ce la orice succes, fie el film, carte sau piesă de teatru există musai şi o continuare?!... Batman, vodca ”Săniuţa”, mezelurile ”Matache Măcelaru'”, ”Superman”, ciocolata cu rom... Tocmai pentru că reţeta a prins şi este ştiut că, decât să inventezi o nouă reţetă, o găteşti încă o dată pe cea veche şi mai adaugi ceva ingrediente.

Mirodeniile ”Anconei II” sunt noile personaje şi noii actori şi actriţe - unii chiar noi de tot - care alături de cei vechi se înhamă să tragă la carul comediei într-o lume din ce în ce mai tristă... E sfârşit de stagiune!... Se termină şcoala!... Calendarul sugerează buzunarului că se-apropie concediile şi vacanţa... S-a semi-inaugurat clădirea Teatrului de Nord cu bucurie în contumacie... Au fost alegeri... Şi, taman acu', noi montăm în premieră naţională o piesă maghiară; e drept, translată şi transhumată în Moldova mioritică... Vorba ceea: ”ce-i trebuie chelului tichie de mărgăritar?!”...

Dar alianţa - singura durabilă - între munca noastră şi zâmbetele şi aplauzele dumneavoastră ne face să vă propunem continuarea poveştii din ”Îndrăgostiţii din Ancona” cu inima plină şi deschisă! „ a afirmat Andrei Mihalache despre piesa „Îndrăgostiţii din Ancona II”

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite