Primăria doreşte limitarea suprafeţelor concesionate către Vasile Ţânţaş, administratorul ştrandului termal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concesionarul nu a respectat mai multe puncte din contractul de concesiune, în special pe cel cu privire la reabilitarea ştrandului vechi, de pe malul Someşului.

În cadrul şedinţei de consiliu local de joi, consilierul Ciprian Craciun a cerut lămuriri conducerii primăriei cu privire la contractul de concesiune a ştrandului termal către Vasile Ţânţaş.

Acesta din urmă nu a respectat contractul iniţial, primăria dorind să ia măsuri împotriva acestuia.

"Există o comisie care verifică contractul cu concesionarul. Există anumite puncte pe care nu le-a respectat. Se impune modificarea contractului de concesiune, cel puţin cu diminuarea suprafeţelor, cel puţin cu partea din vechiul ştrand, care nu s-a cuprins în investiţiile concesionarul din lipsa de fonduri.

Aşteptăm să fie gata proiectul pentru podul de peste Someş pentru a putea delimita exact suprafaţă care va rămâne în concesiune. Eu consider că în curând vom propune şi în faţa consiliului local un proiect. ", a declarat edilul.

Ştrandul vechi din Satu Mare, dintre dig şi albia râului Someş este lăsat în paragină, clădirile, cele care nu s-au derâmat în timp din cauza condiţiilor meteo au ajuns să fie ocupate de către oamenii străzii.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite