56 de expozanţi vor fi prezenţi la evenimentul „Fabricat în Satu Mare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Fabricat în Satu Mare” este un eveniment de promovare al mediului de afaceri sătmărean şi de facilitare al interacţinii acestuia cu oamenii. Anul acesta vor avea stand 56 de firme, iar spaţiul expoziţional fi de peste 500 de metrii pătraţi.

„Fabricat în Satu Mare” pregăteşte şi în acest an două zile pline de evenimente de interes pentru sătmăreni, în cadrul aceleiaşi locaţii, fosta piaţă Rex. În 24 şi 25 iunie cei interesaţi vor putea vizita cele 56 de standuri care vor găzdui firme, companii şi ong-uri din Satu Mare, fiecare dintre acestea prezentându-şi activitatea.

Evenimentul va avea deschiderea oficială vineri, 24 iunie, la ora 11, iar după rostirea celor câteva discursuri se va face un tur al standurilor, pentru ca se vizita fiecare expozant. Tot de la 11 se va putea vizita şi expoziţia de maşini de epoca, aceasta desfăşurându-se în parcarea fostei pieţe Rex. Tot vineri, de la ora 14 va avea loc un simpozion de HR, pe tema „Satu Mare, încotro?” la care vor participa unele dintre cele mai mari firme din Satu Mare, reprezentate de experţii lor.

Sâmbătă expoziţia se va deschide de la ora 10, dar cele mai importante momente au loc de la ora 15, când se dă startul concursului „Provocarea”, proba „Ambasadorul”, concurs organizat de Asociaţia SamStudia pentru a apropia mediul de afaceri reprezentat de expozanţi de generaţia tânără, care poate reprezenta viitori specialişti ai firmelor pe diverse domenii. De la ora 17 va avea loc şi o paradă de modă a textiliştilor şi designerilor sătmăreni, seara încheindu-se cu premierea participanţilor şi câştigătorilor de la concursul amintit anterior.

În toată această perioadă, de la ora 10 până la 18, în parcare va exista un PIT STOP AUTONET, un punct unde sătmărenii îşi vor putea verifica gratuit sistemele de siguranţă a automobilelor. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite