Poliţistul violent este scandalagiu recunoscut în zona pe care ar trebui să o protejeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soţii Loga au petrecut întreaga noapte afară, de teamă că poliţistul le va da foc la casă
Soţii Loga au petrecut întreaga noapte afară, de teamă că poliţistul le va da foc la casă

Ion Ciobanu, care îmbracă uniforma de poliţist chiar şi atunci când consumă alcool, este privit de localnici drept spaima satului. Dacă îi supără, omul legii îi ameninţă cu pistolul şi chiar îi bate, ca să îi liniştească. Incidentul de acum două zile nu este singurul.

Scandalul iscat în seara zilei de joi la Nicolinţ, când soţii Ion şi Adriana Loga au petrecut noaptea în drum de frica poliţistului Ion Ciobanu, care, pretind cei doi, i-a bătut şi ameninţat cu moartea, a determinat şi alţi localnici să dezvăluie adevărata faţă a omului legii.

Potrivit soţilor Loga, poliţistul Ciobanu, aflat într-o stare avansată de ebrietate, i-a înjurat, lovit şi ameninţat că-i va împuşca şi că le va da foc la casă. „Eu am intervenit ca să nu-l bată pe soţul meu. Atunci mi-a dat un pumn puternic în faţă, am ameţit şi noroc că m-a prins un domn. Sunt însărcinată, mi-a fost rău”, spune Adriana Loga.

Acuzaţii mai vechi

Soţul femeii adaugă şi alte acuzaţii. „Acum vreo opt ani a bătut o femeie cu teaca de pistol de a nenorocit-o. A avut dosar, dar a scăpat, deşi femeia aia nu mai poate avea copii din cauza bătăii primite. Este spaima satului”, a declarat Ion Loga.

„A fost înregistrată o plângere penală împotriva inspectorului Ion Ciobanu pentru loviri şi ameninţări. Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara cu propunere de declinare de competenţă, având în vedere calitatea de organ al Poliţiei Judiciare”, a declarat inspector Adriana Beţa, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Martorii confirmă scandalurile poliţistului

Doru Sebrea locuieşte în Nicolinţ şi a fost de faţă când poliţistul i-a agresat pe cei doi soţi, lucru pe care l-a declarat în scris şi colegilor lui Ciobanu veniţi să restabilească ordinea.  „Eu nu i-am pus fiola să văd cât era de beat, dar a început să înjure lumea, a vrut să-l lovească pe băiat, dar a lovit-o în faţă pe fată. E şi umflată. S-a dezechilibrat, i s-a făcut rău şi eu am prins-o înainte să se lovească de maşină”, susţine Sebrea.



Lenuţa Preda, localnică, povesteşte acelaşi lucruri. „A bătut-o acum câţiva ani şi pe sora mea. A bătut-o măr, i-a pus pistolul la gât şi a vrut să o împuşte. S-au judecat, au ajuns până la Curtea Militară de Apel. Dar l-a scos nevinovat, că noi nu am avut bani să mergem prin tribunale. Pe mai mulţi i-a bătut”, a povestit femeia în legătură cu comportamentul poliţistului.

Doru Sebrea, unul dintre martorii altercaţiei
Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite