Festivalul de Jazz de la Gărâna, asaltat de cererea mare de bilete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii celui mai cunoscut eveniment din Vestul ţării, programat în acest an pentru perioada 21-24 iulie, spun că nici de această dată nu vor vinde bilete online, în ciuda faptului că sunt solicitări în acest sens încă de la începutul anului.

„Locaţia, Poiana Lupului este cunoscută pentru schimbările de vreme şi nu vreau să fie discuţii că oamenii au dat bani şi nu au putut vedea concertul din cauza ploii“, a declarat Marius Giura, preşedintele Fundaţiei Culturale Jazz-Banat, organizatorul Festivalului de Jazz de la Gărâna. Iubitorii de gen spun că le-ar conveni să poată cumpăra bilete din timp şi spun că nu e vina organizatorului că vremea e schimbătoare.

„Este adevărat că-ţi poţi cumpăra bilet direct de la intrare, dar mi-aş dori să evit un stress în plus de a sta o o coadă infernală în ziua concertului. Cei care vin la Jazz ştiu din capul locului ce înseamnă“, spune Cosmin Cosma, din Reşiţa. nu riscă să vândă biletele de intrare înaintea evenimentului. Marius Giura spune că în ultima perioadă firmele ce vând online bilete de intrare pentru marile evenimente muzicale au venit cu propunerea de a prelua un număr de bilete.

„Ştiu că aşa se procedează, dar eu nu vreau să risc în ceea ce priveşte reclamaţia. Anul acesta, preţul unui bilet de intrare este de 60 de lei pentru o zi de concert, iar abonamentul costă 200 de lei, preţuri ce nu au fost afectate de criza economică, aşa cum susţine şi organizatorul Marius Giura.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite