Sute de turişti petrec minivacanta de 1 Mai în staţiunea Băile Govora

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La un hotel de patru stele, sejurul costă peste 750 de lei/persoană. Foto Adevărul
La un hotel de patru stele, sejurul costă peste 750 de lei/persoană. Foto Adevărul

Hotelierii din Băile Govora au pregătit de 1 Mai oferte pentru toate buzunarele. Pentru cei cu venituri reduse, majoritatea operatorilor de turism derulează programul „Primăvară balneară”. Pentru doar 120 de lei/zi, turiştii beneficiază de tratament, cazare şi masă la un hotel de două sau trei stele.

Printre beneficiarii acestui program se numără pensionari din întreaga ţară. Unii dintre aceştia şi-au făcut un obicei din a petrece 1 Mai în staţiunea din judeţul Vâlcea. 

„Eu sunt din Satu Mare, iar la Govora vin de 54 de ani, de când am făcut prima criză de astm bronşic. Fac tratament, gimnastică şi mă simt excelent. Am fost în staţiune şi de Paşte, acum sunt cu un grup de prieteni, ne simţim bine”, povesteşte Georgeta. 

Peste 600 de turişti s-au cazat în hoteluri, pensiuni şi vile din Băile Govora.

„Probabil, dacă nu ar fi plouat, am fi avut şi mai mulţi turişti. În acest moment, 60 % din locurile de cazare sunt ocupate, turiştii au început să sosească în staţiune în această dimineaţă. Foarte mulţi ne-au vizitat şi în anii trecuţi, sperăm să fie mulţumiţi de ce găsesc aici, de calitatea serviciilor”, declară primarul Mihai Mateescu. 

Românii cu dare de mână au ales să petreacă minivacanţa de 1 Mai la Hotelul Palace, una din bujuteriile arhitectonice din staţiune. Pentru un sejur de patru zile, o persoană plăteşte aici peste 750 de lei. Pe lângă masă şi cazare, în acest preţ este inclusă şi o vizită la salina din localitatea Ocnele Mari. 

În  Băile Govora, turiştii beneficiază de tratament pentru afecţiuni respiratorii şi reumatice. Staţiunea din judeţul Vâlcea este cunoscută drept una dintre cele mai bogate din Europa în ape iodate şi bromurate. 

Sute de turişti petrec minivacanta de 1 Mai în staţiunea Băile Govora

De zeci de ani, Georgeta merge la tratament în Govora. Foto Adevărul

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite