Revelion 2016. Formaţia Compact, pe scena din Râmnicu Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda lucrărilor din centrul oraşului, Municipalitatea va organiza şi în acest an Revelionul în stradă. Petrecerea va fi organizată pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, lângă Prefectură.

De asemenea, bradul de Crăciun a fost instalat lângă Scuarul Mircea cel Bătrân, la câţiva metri de şantierul din centrul oraşului. Edilii din Râmnicu Vâlcea dau asigurări că cei mici vor avea parte şi în acest an de un program special de sărbători. În plus, primăria va oferi şi în acest an cadouri tututori preşcolarilor şi elevilor din Râmnicu Vâlcea, iar cei mai buni elevi din oraş vor fi premiaţi, Municipalitatea alocând în acest sens 50 000 de lei. 

  „Vom avea un program cu artişti locali, de Sfântul Nicolae şi de Crăciun, am retras puţin organizarea de şantier astfel încât să avem spaţiu acolo, lângă parcare şi parc, va fi un mic târg de Crăciun în parc, cu tarabe şi ornamente, am montat bradul şi vom avea spectacole cu artişti locali. De Revelion va cânta formaţia Compact, în spaţiul dintre Alutus şi Prefectură, apoi vom avea tradiţionalul foc de artificii”, a declarat primarul interimar Ion Gigi Matei. 

Potrivit lui Gigi Matei, în acest an primăria nu a mai apelat la intermediari pentru realizarea programului artistic de sărbători. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite