Râmnicu Vâlcea: Un şofer beat a accidentat un mopedist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două accidente rutiere grave au avut loc în prima zi de Paşte (Foto Arhiva)
Două accidente rutiere grave au avut loc în prima zi de Paşte (Foto Arhiva)

În prima zi de Paşte, un şofer de 49 de ani care se deplasa în localitatea vâlceană Popeşti, l-a accidentat grav pe Octavian N., de 42 de ani, conducătorul unui moped.

Ştefan M. din Râmnicu Vâlcea conducea ieri, un autoturism Peugeot 206 în comuna Popeşti şi vrând să vireze la stânga pentru a intra în curtea locuinţei sale, nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune laterală cu un moped, condus regulamentar de Octavian N. În urma accidentului, conducătorul mopedului a suferit mai multe traumatisme şi fracturi fiind internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea. La controlul Etilotest efectuat de poliţişti, conducătorul auto a fost depistat cu o alcolemie de 0,37mg/l.
Un alt accident rutier grav a avut loc în prima zi a Paştelui, în Râmnicu Vâlcea. Un tânăr de 21 de ani, şoferul unui Mercedes l-a accidentat pe Constantin Alexandru F. , victima intrând în comă de gradul II. „Şoferul avea maşina staţionată pe strada Timiş, din municiupiu şi a vrut să plece, însă nu a sesizat că de maşina sa se sprijinea Alexandru F. În momentul în care maşina a plecat, victima s-a dezechilibrat şi s-a lovit, suferind fracturi şi intrând în comă de gradul II", a declarat subinspectorul Cristina Hănulescu.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite