O femeie din Berislăveşti şi-a făcut fabrică de ţigări acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vâlceanca confecţiona ţigările cu ajutorul unui dispozitiv artizanal, iar apoi le vindea unor terţi. Poliţiştii nu s-au lăsat impresionaţi de spiritul întreprinzător de care a dat dovadă femeia din Berislăveşti şi i-au confiscat marfa.

Femeia de 42 de ani obişnuia să cumpere hârtie specială cu filtru şi tutun de la magazine de specialitate. Pentru confecţionarea ţigărilor, aceasta folosea un dispozitiv artizanal de mici dimensiuni. Vâlceanca a ajuns în atenţia poliţiei după ce a început să vândă ţigările netimbrate cunoscuţilor.

 „Din verificarile efectuate de poliţiştii din Berislăveşti şi Sălătrucel, s-a stabilit faptul ca M. Elena comercializează tigarete netimbrate, neambalate, produse cu ajutorul unei maşini de încarcat ţigarete de mici dimensiuni. Bunurile folosite pentru producerea ţigaretelor au fost ridicate în vederea  confiscării”, precizează subinspectorul Alina Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea. 

Pe numele femeii a fost întocmit dosar penal pentru producerea de produse accizabile în afara unui antrepozit fiscal autorizat.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite