Opt dintre membrii grupării Ghenosu au fost reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt persoane care fac parte din grupul infracţional condus de liderul lumii interlope din Dâmboviţa, Florin Nicolae Ghinea, zis "Ghenosu", au fost reţinute de procurorii DIICOT Ploieşti sub acuzaţiile de constituire de grup infracţional organizat, şantaj, proxenetism şi spălare de bani.

Potrivit procurorului şef al DIICOT Ploieşti, Ionuţ Botnaru, în total au fost audiate 20 de persoane, între care şi "Ghenosu" şi mama acestuia, iar procurorii au emis ordonanţe de reţinere pentru opt bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 si 37 de ani, toţi din Targovişte, membri ai grupării infracţionale conduse de Florin Nicolae Ghinea, informează Mediafax.

Cei opt bărbaţi au fost reţinuţi sub acuzaţiile de constituire de grup infracţional organizat, şantaj şi spălare de bani, iar unii dintre ei şi pentru proxenetism.

Cei opt au fost duşi în arestul Poliţiei Câmpina, urmând ca joi să fie prezentaţi magistraţilor Tribunalului Prahova cu propunerea de arestare preventivă.

"Liderul grupării, Florin Nicolae Ghinea, a fost şi el audiat, iar în acest moment a fost condus înapoi la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat", a declarat procurorul şef Ionuţ Botnaru, şeful DIICOT Prahova.

Procurorii DIICOT Ploieşti au făcut, miercuri, 11 percheziţii domiciliare în Târgovişte, în vederea destructurării unui grup infracţional organizat constituit din 15 persoane şi specializat în şantaj şi proxenetism şi coordonat din închisoare de Florin Nicolae Ghinea, zis "Ghenosu".

Citiţi întreg articolul aici

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite