Mărțișoare inspirate de ceramica Corund și casele bunicilor, la Ploiești FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Dumitru propune ploieștenilor o altă alternativă la mărțișoarele chinezești
George Dumitru propune ploieștenilor o altă alternativă la mărțișoarele chinezești

În amalgamul de mărțișoare în serie, kitchioase și de unică proveniență China, ploieștenii pot găsi și cadouri simbolice foarte inspirate. „Adevărul Ploiești" continuă să vă prezinte câțiva dintre artiștii pe la care merită să treceți zilele acestea, măcar pentru a admira câteva mărțișoare cu totul speciale.

În pasajul pietonal din Ploiești îți atrage atenția, cu siguranță, un stand cu totul special. Două rame de tablouri, cu un felinar deasupra, cadrează mărțișoare de lut, inspirate de ceramica Corund, casele bunicilor și norii naivi ai copilăriei.

Norișori retro, din lut

Click pe imagini pentru o fotogalerie cu mărțișoarele

Autorii mărțișoarelor sunt doi tineri ploieșteni, absolvenți ai Liceului de Artă, Crina Manolescu și George Dumitru. Obișnuiți cu târgurile de profil din București, sunt dezamăgiți de oferta mărțișoarelor din Ploiești, dar și de interesul scăzut al cumpărătorilor pentru hand-made.

„Sunt foarte mulți care mă întreabă din start de reduceri, dar nu am cum să le dau pe degeaba pentru că sunt muncite. Sunt destul de puțini cei care le apreciază", este dezamăgit George Dumitru.

Alte mărțișoare interesante, la Ploiești, sunt realizate în tehnica quilling FOTO

Mărțișoarele celor doi artiști costă 5 lei bucata.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite