Falsificator italian de carduri, prins la Puchenii Mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cetăţean italian urmărit la nivel internaţional de autorităţile spaniole, pentru falsificare de carduri, a fost prins după ce poliţiştii au primit informaţii că aceasta s-ar ascunde în România.

Alessandro P., de 40 de ani, era căutat de poliţiştii spanioli din anul 2007, fiind suspectat de falsificare de carduri, conform unui comunicat al Poliţiei Române, citat de Mediafax. Potrivit anchetatorilor, acesta a creat, prin coordonarea acţiunilor unei grupări organizate care se ocupa cu falsificarea de carduri bancare, un prejudiciu de peste 600.000 de euro
Ofiţerii Interpol Bucureşti au primit o informaţie conform căreia italianul s-ar ascunde în Bucureşti. Poliţiştii de la Urmăriri l-au prins pe bărbat pe DN1, în Puchenii Mari, cu ajutorul poliţiştilor prahoveni.
Alessandro P. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, care l-a reţinut şi l-a introdus în arestul IPJ Prahova. Italianul avea pe numele său un mandat european de arestare pentru fraudă financiară, infracţiune comisă în Spania.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite