Un poliţist a salvat un bătrân care căzuse pe trotuar şi pe care mai mulţi trecători îl ignoraseră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrânul a fost stabilizat de un echipaj SMURD chemat de poliţist FOTO: IPJ Argeş
Bătrânul a fost stabilizat de un echipaj SMURD chemat de poliţist FOTO: IPJ Argeş

Agent în cadrul Serviciului Rutier Argeş, Marius Pandelea a reuşit să salveze un bătrân de 69 de ani care căzuse pe trotuar într-un cartier din Piteşti, se lovise la cap şi sângera.

Vineri 27 august, în jurul prânzului, în timp ce se afla în drum către o misiune, cu motocicleta, în Piteşti, poliţistul Marius Pandelea a observat, pe trotuar, în zona Bulevardului Nicolae Bălcescu, una dintre cele mai aglomerate artere din oraş, un bărbat căzut, care prezenta o plagă la nivelul capului.

Imediat, poliţistul a oprit şi a mers la persoana în cauză, pe care a încercat să o ţină în stare de conştienţă, în timp ce a anunţat evenimentul la 112, solicitând ambulanţa.

În scurt timp, la faţa locului au ajuns şi echipajele medicale repartizate la eveniment, iar poliţistul a rămas să le acorde sprijin.

politist marius pandelea pitesti

Bărbatul căzut, de 69 de ani, cunoscut cu afecţiuni medicale, a primit îngrijirile necesare de la echipajele specializate şi a fost transportat la spital.

Trebuie spus că înainte ca poliţistul să intervină şi să îl salveze pe bărbat, mai mulţi trecători trecuseră pe lângă acesta fără să aibă vreo reacţie.

Marius Pandelea, agentul salvator, lucrează de doi ani în cadrul Poliţiei Argeş.

Vă mai recomandăm şi:

Atac armat la ambasada franceză din Tanzania. Trei poliţişti şi un gardian au fost ucişi VIDEO

Cultură de canabis, într-o comună din Argeş. Unde erau vândute drogurile

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite