Teatrul ”Masca” aduce la Piteşti ”Flecărelile femeilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni, 18 ianuarie, Teatrul "Masca” prezintă la Piteşti, în cadrul unui schimb de experienţă cu Teatrul “Alexandru Davila”, comedia ”Flecărelile femeilor”, de Carlo Goldoni. În paralel, Teatrul "Al. Davila" va duce pe scena Teatrului "Masca" piesa ”Bolnavul închipuit”, de Molierre,

Evenimentul se desfăşoară în cadrul unui proiect cultural comun.

Încă de anul trecut, Consiliul Judeţean Argeş, împreună cu Teatrul ”Masca” Bucureşti, a demarat în proiect de turnee în judeţul Argeş, cu scopul de a cultiva interesul publicului pentru actul teatral, pentru creşterea gradului de cunoaştere, încredere şi colaborare între instituţiile de cultură şi autorităţile locale.

În luna octombrie 2013, cu sprijinul Consiliului Judeţean Argeş, Teatrul ”Masca” a efectuat un turneu în oraşele Curtea de Argeş, Mioveni şi Topoloveni, cu piesa ”Slugă la doi stăpâni”, de Carlo Goldoni, o comedie de mare succes la public.

Anul acesta colaborarea va continua cu proiect comun între Teatrul Al. Davila şi Teatrul ”Masca” Bucureşti. Astfel, în data de 18 ianuarie, ora 19.00, Teatrul Al. Davila Piteşti va juca pe scena Teatrului Masca, cu piesa ”Bolnavul închipuit”, de Molierre, iar trupaTeatrului ”Masca”, în acelaşi timp, va pune în scenă la Piteşti comedia ”Flecărelile femeilor”, de Carlo Goldoni.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite