Simpozion la Centrul Cultural Piteşti: Constituţionalismul - adevăr sau idealitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevarul
FOTO: Adevarul

Sala Simpozion a Centrului Cultural Piteşti găzduieşte astăzi un eveniment dedicat Zilei Constituţiei. Mâine, tot la Centul Cultural, dar în Sala Ars Nova, are loc dezbaterea filosofico-literară lunară „Colocviile Argeşului“, iar ziua de miercuri este dedicată Şezătorii Literare „Carpatica“.

Centrul Cultural Piteşti şi Curtea de Apel Piteşti organizează simpozionul cu tema „Constituţionalismul în România - adevăr sau idealitate“. Manifestarea, prilejuită de Ziua Constituţiei va avea loc astăzi, 9 decembrie, de la ora 12.00, în Sala Simpozion din cadrul Centrului Cultural Piteşti.

Ziua de marţi este dedicată dezbaterii filosofico-literare lunare, sub genericul „Colocviile Argeşului“. Manifestarea, programată de la ora 17.00, în Sala Ars Nova din cadrul Centrului Cultural Piteşti este iniţiată şi coordonată de scriitoarea Magda Grigore şi are ca temă „Bucuriile simple“.

Miercuri, Centrul Cultural Piteşti şi Liga Scriitorilor din România şi de Expresie Română de Pretutindeni organizează o nouă ediţie a Şezătorii Literare „Carpatica“. Evenimentul va avea loc de la ora 15.00, în Sala Ars Nova din cadrul Centrului Cultural Piteşti şi va cuprinde o lectură publică, susţinută de membrii ligii.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite