Şase administraţii fiscale din Argeş vor fi desfiinţate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţiile Fiscale de la Mioveni, Poiana Lacului, Ştefăneşti, Bascov, Leordeni şi Domneşti se vor desfiinţa de la 15 iunie, printr-un ordin al ANAF.

Cea mai importantă dintre acestea este cea de la Mioveni, care administra şapte primării, dar şi Uzina Dacia şi 14 furnizori externi ai acesteia, Penitenciarul Colibaşi şi Platforma Institutului de Cercetări Nucleare şi Fabrica de Combustibil Nuclear.

Cei peste 50.000 de contribuabili vor fi nevoiţi, ca urmare a acestei măsuri, să se deplaseze câteva zeci de kilometri până la Piteşti pentru adeverinţele de venit, fişele fiscale sau alte documente de care au nevoie.

Administraţia fiscală de la Mioveni administrează aproximativ 2000 de persoane juridice şi 1800 de asociaţii familiale şi persoane fizice autorizate. În plus, angajaţii vor fi nevoiţi să facă naveta, fiind detaşaţi la alte unităţi fiscale.

Primarii din localităţile afectate de această măsură au trimis o adresă către Ministerul Finanţelor şi ANAF prin care solicită reconsiderarea acestei măsuri.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite