Procesul pentru uciderea Elodiei Ghinescu a început azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian CIoacă                                                              FOTO Laurenţiu Ionescu
Cristian CIoacă                                                              FOTO Laurenţiu Ionescu

Cristian Cioacă şi avocata lui au cerut  astăzi în cadrul şedinţei de judecată, revocarea arestării şi înlocuirea ei cu o altă măsură preventivă. La rândul său, inculpatul a spus că aşteapă motivarea temeinică a unei eventuale prelungiri a arestării şi a anunţat că oricum va face recurs. Instanţa însă a menţinut starea de arest preventiv.

Cristian Cioacă a cerut şi schimbarea judecatorului care se ocupa de caz. Avocata lui, Maria Vasii a înaintat o cerere de recuzare formulată de inculpată împotriva magistratului Gheorghe Neacşu.

  “ Respinge ca nefondată cererea de recuzare formulată de inculpatul CIOACĂ CONSTANTIN - CRISTIAN împotriva domnului magistrat Gheorghe Neacşu. Obligă inculpatul la plata sumei de 50 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică de la 02 aprilie 2013, la Tribunalul Argeş Secţia Penală.”a fost răspunsul magistraţilor.

 Astazi a avut loc primul termen propriu-zis al dosarului in care Cristian Cioacă este acuzat că şi-ar fi ucis soţia , pe avocata Elodia Ghinescu.

 Primul termen a fost iniţial pe data de 4 martie, însă a fost amânat pentru astăzi din lipsă de procedură. Pe durata procesului au avut loc şi un schimb de replici dure între  rudele Elodiei Ghinescu şi Cristian Cioacă. Pentru a face linişte în sală, judecatorul i-a ameninţat că vor primi amenzi penale dacă nu se liniştesc.

5 milioane de euro daune morale şi 3.000 de lei pensie alimentară. Banii ar trebui platiţi de inculpate pe motiv ca fiul  lui, Patrick a asistat la o crimă oribilă.

   O altă surpriză în dosarul în care Cristian Cioacă este acuzat de omor este includerea ca parte vătămată a fiului acestuia.  Avocatul familiei Ghinescu, a cerut astazi instantei ca Cioacă să plătească daune morale pentru fiul său, dar şi o pensie alimentară.Urmatorul termen al dosarului in care Cioacă este acuzat de omor şi profanare de morminte a fost stabilit pe 30 aprilie

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite