Piteşti: Start în „Cupa Lalelelor” la box

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Simfonia Lalelelor” va începe în acest an cu o gală de box inedită care va reuni la startul ei peste 60 de sportivi din toată ţara.

Gondul în "Cupa Lalelelor" la box a sunat astăzi la ora 11.00, cu cântarul oficial şi cu câteva meciuri de încălzire, urmând ca până mâine după-amiază, pugiliştii să-şi împărtă pumni la greu în sala de atletică grea de lângă Stadionul „ Nicolae Dobrin”. Turneul la care vpr participa peste 60 de sportivi din toată ţara, este organizat de clubul CSM Piteşti, în colaborare cu Direcţia pentru Sport Argeş şi Primăria Piteşti, care vor oferi câştigătorilor cupe, diplome şi... lalele de Piteşti.


Cântarul, prima probă


Prima probă din concurs a fost cântarul. Astăzi, cu începere de la ora 10.30, toţi boxerii şi-au verificat greutatea corporală în limita categorie la care vor intra în ring. Piteştiul va fi reprezentat la acest concurs, care constutie ultima repetiţie înaintea campionatului naţional de juniori şi de tineret de luna viitoare, de cinci sportivi. La juniori, Octavian Fâlea, care recent a fost convocat la lotul naţional, şi Flaviu Iacov sunt sportivii în care antrenorii secţie de  box de la CSM Piteşti îşi pun cele mai mari speranţe. „Am mare încredere în  potenţialul lor şi sunt mai mult ca sigur că vor obţine medalii la campionatul naţional de juniori care va avea loc la Tg. Mureş”, spune antrenorul Ioniţă Mărăşescu. La tineret, pentru CSM Piteşti vor lupta în ring Ionuţ Ghiţă, Adrian Găman şi Mihai Răgebea, creditaţi şi ei cu şanse la medalii. Totodată, „Cupa Leleleor”, care a reunit la startul ei cei mai buni pugilişti din Piteşti, Mioveni, Câmplung, Slatina, Videle sau Târgovişte, va reprezenta un bun test şi pentru Cosmin Poşircă. Cel mai în formă boxer de la CSM Piteşti, care a trecut deja la seniori va susţine cel puţin două meciuri de pregătire în vederea campionatului naţional din august. Visul său este însă ca în cel mai scurt timp să intre în vederile antrenorilor de la lotul naţional.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite